لازم به ذکر است که در اغلب موارد فرجیلیتی فرکچر یا شکستگی های ناشی از پوکی استخوان نیاز به درمان جراحی در کنار درمان دارویی است
و اغلب این شکستگی ها نیاز به مداخله جراحی به صورت جا اندازی باز یا بسته با فیکساسیون و در برخی موارد نیاز به استفاده از پروتز یا آرتروپلاستی مثلا در شکستگی گردن فمور میباشد.
اخیرا تعریف استئوپوروز و فرجیلیتی فرکچر گسترده تر شده است و بسیاری از شکستگی های دیگر را در بر میگیرد به طور مثال در سنین بالا شکستگی های اطراف زانو خصوصا شکستگی های پروکسیمال تیبیا در این دسته قرار میگیرد و نیاز به استفاده از درمان دارویی درکنار مداخلات جراحی عمل های جراحی دارد.
جالب توجه است که فرجیلیتی فرکچر مختص بزرگسالان نیست و در اطفال یا کودکان نیز مواردی از فرجیلیتی فرکچر داریم مثل یک سری از بیماری ها مانند بیماری استئوژنز ايمپرفكتا (Osteogenesis imperfect) و یا استئوپتروزيس (Osteopetrosis) کودک ممکن است دچار فرجیلیتی فرکچر شود.
در بیماری استئوپتروزيس بر خلاف سایر موارد فرجیلیتی فرکچر تراکم استخوان نه تنها کاهش نیافته بلکه افزایش می یابد و کودک مبتلا استخوانی شبیه سنگ مرمر دارد و در عین تراکم زیاد شکننده است .